Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΜΠΕΜΠΗ, ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ 4/8/2014 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ.

                                                Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog

                κ. Δέσποινα
                   
                  κ. Μεταξία
                       
                     κ. Άννα

                κ. Σταματίνα

Ύστερα απο δημοσιεύσεις 15 ημερών περίπου, έφτασε η ώρα να παραδώσουμε τα πράγματα που συλλέξαμε για τον μικρό μπέμπη 3,5 μηνών που ζητούσε την βοήθεια όλων μας.
Έτσι και έγινε...
Σήμερα 4/8/2014 το μεσημέρι, μέλη του Κοινωνικού έργου ''Προσφέρω'' εθελοντές πολίτες Αχαρναί επισκεφτήκαμε την κ. Φωτηνή ( γιαγιά του μωρού ) και τον μικρό που μας έκλεψε τήν καρδιά με τήν πρώτη ματιά!!!!
Μιά σκέτη γλύκα ο μπέμπης δεν σταματούσε να μας γελάει όσο η γιαγιά του μάς εξιστορούσε τα όσα έγιναν στήν οικογένειά της.
Μές την πίκρα της για το χαμό της κόρης της, ο μικρός είναι η παρηγοριά της και τον λατρεύει όσο δέν μπορεί ο νούς να καταλάβει.
Αυτή η εικόνα είναι που μάς κάνει να θέλουμε να βοηθάμε και να προσφέρουμε όσο μπορούμε και ότι μπορούμε με στήριγμα εσάς!!!! τούς φίλους που μας βοηθάτε με τον τρόπο σας.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στήν κάθε κυρία ξεχωριστά που μας βοήθησαν:  την κ. Δέσποινα απο Μενίδι, την κ. Μεταξία απο το Μενίδι, την κ. Άννα απο το Μενίδι και την κ. Σταματίνα απο το Καματερό.

(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6937191968  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ )
 
Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου "Προσφέρω βρίσκονται: Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου