Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΣΗΜΕΡΑ 27/9/15 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

                                                   Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog



















Σήμερα το μεσημέρι 27/9/2015, εθελοντές πολίτες του Συλλόγου Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'', μοίρασαν 40 κουβέρτες και ρουχαλάκια - κάλτσες και παπουτσάκια για τα βρέφη, μπουφάν και κασκόλ στους πρόσφυγες που τον τελευταίο καιρό ζουν στην πλατεία Βικτορίας. 
Τα λόγια είναι περιττά για αυτό που ζήσαμε σήμερα, βλέποντας ανθρώπους ταλαιπωρημένους να προσπαθούν να πάρουν πράγματα, πριν ακόμα τα βγάλουμε από το αυτοκίνητο.
Τα μικρά παιδιά και οι γυναίκες είχαν βέβαια την προτεραιότητα όσο και αν τους σπρώχνανε και προσπαθούσαν να πάρουν από την αγκαλιά τους ότι είχαν πάρει.
Στο σημείο βρέθηκε και μια κυρία που μας έδωσε και μοιράσαμε τυρόπιτες και κουτιά με τυροπιτάκια στους ανθρώπους.  Βέβαια βρέθηκε και η αστυνομία μαζί μας,  προσπαθώντας να βοηθήσουν την κατάσταση αλλά ήταν μάταιο.
Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΕΣ.
Μακάρι  ο θεός να βάλει το χέρι του και να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο τους σύντομα, ώστε να ζήσουν και αυτοί ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Στο τέλος ακούσαμε και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  σε σπαστά Ελληνικά, νιώθοντας μια μεγάλη ικανοποίηση απο μέρους μας για αυτά τα λιγοστά πράγματα που μόλις προσφέραμε !!!!!!

(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 -   6971724357   ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου