Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 22/11/15 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ( 5 ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

                                           Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog
κ. Ζωή

κ. Γεωργία

κ. Ειρήνη

κ. Παναγιώτα

κ. Γιάννης

Τις πόρτες της αποθήκης του Συλλόγου μας, ανοίξαμε σήμερα 22/11/2015 από το πρωί τις 9:30 έως 13:30,  όπου μας επισκέφτηκαν ( 5 ) πέντε διαφορετικές οικογένειες από το Μενίδι. 
Με όλη την ευχάριστη διάθεση των μελών μας, εξυπηρετήσαμε τους ανθρώπους, ώστε να βρουν και να πάρουν ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.
Ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα  για εμάς που μας πλημμύρισε, βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο να μπαινοβγαίνει και να γεμίζει τις σακούλες τους, όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά κυρίως αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη, προς τους  ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε με τα πράγματα που μας δίνεται καθημερινά.
Ραντεβού λοιπόν σύντομα με περισσότερες οικογένειες να μας επισκεφτούν στην επόμενη συνάντηση μας που θα σας ενημερώσουμε, άμεσα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά, και τους φίλους, που μας επισκέφτηκαν σήμερα είτε για να μας γνωρίσουν από κοντά, είτε να μας φέρουν πράγματα τα οποία δεν χρειαζόντουσαν άλλο. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 - 6971724357  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 

Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι. 

ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου