Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΧΤΕΣ 25/11/2017 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΄΄ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

                                    Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog












 Άλλη μια νύχτα, διαφορετική απο τις άλλες, ξεκίνησε για τους εθελοντές του Κοινωνικού έργου ''Προσφέρω''. Εχτές Σάββατο 25/11/2017 περιπλανηθήκαμε στούς δρόμους της Αθήνας και οχι μόνο, αναζητώντας άστεγους συνανθρώπους μας. Δύσκολα να βρείς τα στέκια τους, γιατί όλο τους διώχνουν. Σε εισόδους πολυκατοικιών, σε στοές, σε μεγάλα πεζούλια, σε πάρκα και σε γέφυρες απο κάτω. Άλλοι με λιγοστά ρούχα και άλλοι με ενα νωπό χαρτόνι απο την υγρασία για να ξαπλώνουν. Σε κοιτάζουν με επιφύλαξη, αλλά όταν πας με τα χέρια γεμάτα, τότε τα μάτια τους αλλάζουν και γεμίζουν ευγνωμοσύνη. Μέσα στην παγωνιά και στην υγρασία ένα τσάι ζεστό, είναι οτι καλύτερο για τα παγωμένα κορμιά τους. Κουβέρτες, αδιάβροχα, 50 μερίδες ζεστό φαγητό, εμφιαλωμένο νερό και ξηρά τροφή, μοιράσαμε μέχρι τις 4:00 το πρωί, για την αυριανή μέρα που θα περιπλανηθούν στους γεμάτους δρόμους απο κόσμο, ψάχνωντας την ΕΛΠΙΔΑ !!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

                     Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!
======================================================================


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.

                                              
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 - 6971724357  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ )


                                                   ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου