Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 24/12/2017 ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

                                              Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog

 





Μερικές απο τις οικογένειες όπου μοιράσαμε τρόφιμα.






 Εμείς με την σειρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα απ΄ την καρδιά μας όλους όσους μας βοήθησαν, ώστε και φέτος να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα τρόφιμα.
Την εταιρεία Pittas Pitta απο το Μενίδι και τον κ. Κώστα για την δωρεά του σε πίτες.

Τον παιδότοπο ο Μικρός Νικόλας Λ. Πάρνηθος 377, όπου με καλάθι που έχει τοποθετηθεί, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα (Να ενημερώσουμε ότι το καλάθι θα παραμείνει στο κατάστημα μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου)

Την κ. Βάσια απο το Μενίδι.
Τον κ. Μάκη και τη σύζυγό του κ. Μαίρη απο το Μενίδι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμονή Χριστουγέννων, μοιράσαμε με πολύ αγάπη στις οικογένειες που υποστηρίζει το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'', τα πακέτα Αγάπης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια. Πρόσωπα γνώριμα για εμάς ποιά, μας υποδέχτηκαν με αγάπη, χαμόγελο και συγκίνηση. Κυρίως τα μικρά παιδιά, που μας αγκάλιαζαν και μας έδιναν όμορφες ευχές. Με πολύ συγκίνηση μας υποδέχτηκαν και ο κ. Θανάσης και η κ. Ειρήνη, το ζευγάρι των ηλικιωμένων που πλήγηκαν στις πλημμύρες της Μάνδρας. Μας ευχαρίστησαν με δάκρυα στα μάτια, για τα έπιπλα που τους παραδώσαμε πρίν μερικές μέρες, αλλά και για τα τρόφιμα που τους πήγαμε και μας εξιστόρησαν την περιπέτειά που ζήσανε την μέρα της μεγάλης πλημμύρας. Τους αποχαιρετήσαμε με ευχές για ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα και την καινούργια χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες.
Το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' ευχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία, σε κάθε σπιτικό ξεχωριστά!!!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

                     Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ                                          Ενταγμένος στην Γ.Γ.Π.Π. ( Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ) με αριθμό Μητρώου ΑΜ 16/2016.
 
                                                     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                 
Όσοι επιθυμείτε να γραφτείτε στο σύλλογό μας εγγράφονται άντρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους να συμμετάσχετε στις δράσεις μας θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 Παρασκευάς Γαρυφάλλου.


======================================================================


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.

                                              
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 - 6971724357  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 

                                                  ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου