Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 7/6/2018 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

                                                  Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog


Εθελοντές του Κοινωνικού έργου ''Προσφέρω'' επισκέφτηκαν σήμερα 7/6/2018 το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, όπου παρέδωσαν στην κοινωνική υπηρεσία 11 σάκους με ρουχισμό, 1 σάκο με υποδήματα, 2 σάκους με φαρμακευτικό υλικό και 2 κούτες με είδη προσωπικής υγιεινής.
Όλα τα είδη συγκεντρώθηκαν στο χώρο μας με πολύ αγάπη, απο εθελοντές του συλλόγου μας και φίλους που μας υποστηρίζουν στις δράσεις μας.
Φεύγοντας απο το σωφρονιστικό κατάστημα η υπεύθυνη της κοινωνικής υπηρεσίας, μας διαβεβαίωσε ότι τα είδη θα μοιραστούν στους άπορους κρατουμένους που φιλοξενούν.
Μας ευχαρίστησαν όλοι εγκάρδια για τα πράγματα τα οποία προσφέραμε αλλά και όλους όσους συμμετείχαν ώστε να συγκεντρωθούν.
Εμείς αποχωρήσαμε με όμορφα συναισθήματα για την δράση μας που μόλις τελείωσε.
Αν χρειαστεί θα είμαστε και πάλι δίπλα στους συνανθρώπους που φιλοξενούνται.

................................................................................

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

                     Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ                                          Ενταγμένος στην Γ.Γ.Π.Π. ( Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ) με αριθμό Μητρώου ΑΜ 16/2016.
 
                                                     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                 
Όσοι επιθυμείτε να γραφτείτε στο σύλλογό μας εγγράφονται άντρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους να συμμετάσχετε στις δράσεις μας θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 Παρασκευάς Γαρυφάλλου.


======================================================================


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.

                                              
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 - 6971724357  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ) 

                                                  ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου