Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.978 € ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΡΑΦΑΗΛ ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 7/11/2019

                                               Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog

 






Με ιδιαίτερη χαρά μας επισκέφτηκε σήμερα 7/11/2019 στο γραφείο μας ο κ. Γιώργος Γλωσσιώτης, πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Του παραδώσαμε το χρηματικό ποσό της τάξεως 2.978 € από την καμπάνια των κουμπαράδων, που είχαμε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της Αττικής Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Συζητήσαμε για τον αγώνα που κάνουν με την οικογένειά του από πέρυσι, για την σωτηρία του μικρού γιου τους.

Οι εξετάσεις πολλές και τα έξοδα υπέρογκα.

Ευτυχώς όμως ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά τους και έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό, ώστε να καταφέρουν να φύγουν την Τετάρτη, για το ταξίδι που όλοι περίμεναν στην Βοστόνη.

Εκ μέρους της οικογένειας, μας παρακάλεσε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους, στον αγώνα ζωής που δίνουν για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Εμείς με την σειρά μας με όλη μας την αγάπη και την συμπαράστασή μας, παραδώσαμε τον φάκελο με τα χρήματα και συμβολικά δώρα για τον μικρό ήρωα.

Ευχόμαστε κάθε υγεία και όλα να πάνε κατ ευχήν.

  

...........................................................................................................................


 
Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''      

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου