Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ 1ο FORUM ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 8/12/2019 ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                               Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog

 

 















Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχε το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' σήμερα 8/12/2019, στο 1ο FORUM εθελοντικής προσφοράς, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, με την ευκαιρία του εορτασμού της ''Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού '' στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Με οικοδέσποινα την εντεταγμένη περιφερειακή σύμβουλος εθελοντισμού Αττικής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, που καλοσώρισε όλες τις εθελοντικές ομάδες στο 1ο FORUM εθελοντικής προσφοράς.
Ενημερώσαμε τους επισκέπτες για το έργο του συλλόγου και τις δράσεις μας, με ομιλία μας στο βήμα, αλλά και με ενημερωτικό υλικό.
Παρακολουθήσαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες όπως του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεωργίου Πατούλη, της Εντεταλμένης συμβούλου Εθελοντισμού κ. Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη, του Δρ. Νιίκος Γιαννής Ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις βρυξέλλες, της Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης κ. Σταματοπούλου Αλεξάνδρα, του Δρ. Ευθυμίου Λέκκα, του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Χρυσάκη Νικόλαο και άλλον αξιόλογων συνομιλητών.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και ελπίζουμε για τα καλύτερα. 

...........................................................................................................................


 
Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''      

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου