Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ 10 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΑΝΙΑΝΑ ΠΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'' ΕΧΤΕΣ 29/9/15

                                                      Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog


Στην υπεύθυνη Μανιάνα Πόνη του Κοινωνικού φαρμακείου Σάμου ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'' στείλαμε εχτές 29/9/2015 δέκα ( 10 ) σακούλες με ρουχισμό για τους πρόσφυγες και τα μικρά παιδιά, με την μεταφορική Καραγιάννη Σάμου που για πολλοστή φορά τα μετέφερε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και την ευχαριστούμε θερμά για την πράξη της αυτή αλλά και για την ευαισθησία που τους διακατέχει.
Η κ.  Μανιάνα Πόνη που είναι υπεύθυνη στο Κοινωνικό φαρμακείο Σάμου θα τα μοιράσει εκεί που χρειάζεται εφόσον το δύσκολο κομμάτι ''έπεσε'' σε αυτήν.
Με την σειρά μας την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε υπομονή και προπάντων υγεία, ώστε να έχει δύναμη να μπορεί να βοηθάει τους συνανθρώπους μας, από που και αν προέρχονται. 

(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 -   6971724357   ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου