Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 18/11/2017 ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

                                    Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog




ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ''Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ''



        



Σήμερα 18/11/2017 εθελοντές απο το Κοινωνικό Έργο " ΠΡΟΣΦΕΡΩ", επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο στη Μάνδρα Αττικής,  όπου και μας ενημέρωσαν ότι τα πράγματα συγκεντρώνονται στο Καπί όπου και τους παραδώσαμε 15 σακούλες με είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες ,υποδήματα και κουβέρτες  για τους συμπολίτες μας που καταστράφηκαν απο την θεομηνία της Πέμπτης 16/11/2017.
Εκεί συναντήσαμε και τον φίλο μας Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εθελοντές και οι ίδιοι, απο την κοινωνική κουζίνα "Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" μαζί με τους εθελοντές του, όπου θα  μαγείρευαν στην πλατεία που βρίσκετε η εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνος.
Του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και αυτός με την σειρά του, μας ζήτησε να ενημερώσουμε τον κόσμο, οτι θα υπάρχει μαγειρευτό φαγητό ώστε να πάνε να πάρουν.
Στον δρόμο για την επιστροφή, συναντήσαμε τους συνανθρώπους μας που καθάριζαν όπως μπορούσαν τις περιουσίες τους, όπου και τους ενημερώσαμε για το φαγητό που ετοίμαζαν οι εθελοντές.
Στα μάτια τους έβλεπες την θλίψη και την αγανάκτηση για αυτό που τους συνέβει, αλλά έβλεπες και την ευγνωμοσύνη και τα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που μας έλεγαν για την βοήθεια που προσφέραμε.
Όλος ο κόσμος είναι κοντά τους, δίπλα τους και το βλέπουν καθημερινά.
Τα λόγια είναι περιττά για αυτούς τους ανθρώπους, που με δύναμη ψυχής παλεύουν να ζήσουν μέσα στη λάσπη. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

                     Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!
======================================================================


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.

                                              
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 - 6971724357  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ )



ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου