Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2/2022 ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ '' Ε.ΔΥ.ΔΑ '' ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ 3 ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

 

                                                Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog












Στην εκπομπή ''Φως στο Τούνελ'' με την Αγγελική Νικολούλη, συμμετείχαμε την Παρασκευή 18/2/2022 με συνεργασία το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' Ομάδα Εθελοντών Πολιτών - Αχαρναί, με την Ε.ΔΥ.ΔΑ ( Εθελοντική Δύναμη Δασοπυροπροστασίας ) και την Πολιτεία Πολιτών.
Σκοπός μας, η ανεύρεση ( 3 ) τριών συνανθρώπων μας από το Χαϊδάρι, Νίκαια και Παιανία.
Στην διάρκεια της εκπομπής, ήρθε μια πληροφορία για τον αγνοούμενο από το Χαϊδάρι, ότι τον είδαν σε δασική έκταση σε εγκαταλειμμένη καφετέρια στο Χαϊδάρι.
Αμέσως μεταβήκαμε όλοι μαζί στο σημείο, όπου με φακούς μέσα σε γυαλιά, σπασμένα δάπεδα, και δασική έκταση, ερευνήσαμε την περιοχή.
Δυστυχώς με κανένα θετικό αποτέλεσμα και το μόνο που βρέθηκε, μια κουβέρτα και ένα στρώμα χωμένο σε θάμνους.
Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να βρεθούν οι άνθρωποι, που χάθηκαν έτσι ξαφνικά.

Όποιος φίλος - φίλη ενδιαφέρεται εθελοντικά να βοηθήσει σε ανεύρεση ατόμων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ.

'' Το πιο όμορφο πράγμα είναι να βλέπεις ένα πρόσωπο που υποφέρει να χαμογελά και ακόμα πιο όμορφο να ξέρεις πως ο λόγος που χαμογελά είσαι ΕΣΥ ''

..........................................................................................................................

   Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''      

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου