Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2022 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

 

                                               Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog




























Μια δράση, γεμάτη αγάπη και προσφορά σε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν, πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/12/2022, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Αχαρνών.
Την δράση την διοργάνωσαν με πολύ αγάπη για τις ημέρες που έρχονται, ο σύλλογος Κοινωνικό Έργο ''Προσφέρω'' και ο σύλλογος Αγίας Παρασκευής Αχαρναί.
Στην δράση αυτή παρευρέθηκαν, ο κ. Σπύρος Βρεττός δήμαρχος του δήμου Αχαρναί με το επιτελείο του, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Αχαρναί κ. Χρήστος Π Ηλιάδης με τους συνεργάτες του, υποψήφιοι από τα λοιπά κόμματα,  φίλοι από την περιοχή μας, όπου γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κοινωνική Κουζίνα ''Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ '', που μας πρόσφερε μια ξεχωριστή εμπειρία ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, τον κ. Άγγελο, συνεργάτη του κ. Πολυχρονόπουλο Κωνσταντίνο και σε όσους πρόσφεραν ΔΩΡΕΑΝ είδη, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση.
Ευχόμαστε από καρδιάς Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

..........................................................................................................................

Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 Παρασκευάς Γαρυφάλλου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''      

Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου