Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΡΟΥΧΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΣΤΕΓΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΛΕΟΦΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 21/10/15 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΄΄ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΧΑΡΝΑΙ

                                                  Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog




Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ



Μετά από ενημέρωση που είχαμε από φίλο της ομάδας μας τον κ. Γιώργο, για έναν μετανάστη άστεγο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων,  εθελοντές πολίτες του Συλλόγου του Κοινωνικού έργου ''Προσφέρω'' σήμερα 21/10/2015 το πρωί, τον επισκεφτήκαμε και του δώσαμε ζεστά ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, μπουφάν, κάλτσες και εσώρουχα αφού τα μοναδικά του πράγματα που είχε μόνο τα ρούχα που φόραγε και μια νάιλον σακούλα για κουβέρτα.
Η χαρά του ήταν μεγάλη, και για τα ρούχα αλλά κυρίως για το ζεστό φαγητό και ψωμί που του πήγαμε.

Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Γιώργο Δράκο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ και κυρίως για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που έχει στην ΨΥΧΗ ΤΟΥ αφού την ημέρα που τον βρήκε χωρίς άλλη σκέψη,  έβγαλε τις κάλτσες του και του τις έδωσε για να μην κρυώνει !!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 -   6971724357   ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου