Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 5/10/15 ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑ ( 1 ) ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ '' ΚΟΤΙΝΟΣ '' ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''

                                               Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog



Στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας Αχαρνών Ολυμπιακού Χωριού και τον πρόεδρο τους κ. Βασίλειο Παναγιώτου Παπαδέλλη,  παραδώσαμε σήμερα 5/10/2015 φαρμακευτικό υλικό για το δέντρο ζωής '' ΚΟΤΙΝΟΣ ' του παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που φιλοξενείτε για ( 1 ) ένα μήνα.
Μια ευχάριστη συζήτηση κύλησε όμορφα την ώρα μας, με τα κοινά προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο μας και όχι μόνο αλλά και με λύσεις και προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν για το κοινό καλό.
Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παραρτήματος Αχαρνών, τον κ. Παναγιώτη Καζανά για την πρωτοβουλία που έχει πάρει με το δέντρο ζωής '' ΚΟΤΙΝΟΣ '' ώστε να μαζευτούν φάρμακα για τους συνανθρώπους μας.
Εμείς με την σειρά μας σαν Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' θα βοηθάμε όσο μπορούμε τέτοιες ενέργειες.
   
(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6937191968 -   6971724357   ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ) 


Οι εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Έργου ''Προσφέρω'' βρίσκονται Οδός Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί, Μενίδι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου