Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.......ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ

                                              Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου blog















Μια φορά και έναν καιρό ζούσε....... όχι όχι αυτό είναι  παραμύθι.
Η ζωή που ζούμε όμως δεν είναι παραμύθι...... είναι ας πούμε μια .......ιστορία.
Αν συλλογιστούμε καλά, όλοι μας στην καθημερινότητά μας ζούμε την δική μας ιστορία.
Και αυτές που ακούμε καθημερινά απο τους φίλους μας, δεν έχουν καλή...... διαδρομή.
'' Όλοι οι γονείς, δίνουμε αγώνα καθημερινά να ζήσουμε τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους και ας πεινάσουμε εμείς '', μας είπε ένας πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.
'' Ο γιος μου πολλές φορές δεν έχει κολατσιό για το σχολείο, δυσκολευόμαστε αρκετά '', μας είπε μια μαμά για τον γιο της που πάει φέτος Α γυμνασίου.
Και οι ιστορίες πολλές, και διαφορετικές.
Χωρισμένες μητέρες που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους σε ένα άγνωστο μέλλον, με πολλές '' εκπλήξεις '' για τα παιδιά τους και για τις ίδιες.
'' Να ξανά φτιάξεις ένα σπιτικό απο την αρχή, είναι δύσκολο και επώδυνο.Πρέπει να φανείς δυνατή για τα παιδιά σου κυρίως, '' μας είπε μια μητέρα δύο ανηλίκων κοριτσιών.
Μεγάλοι άνθρωποι με τις λιγοστές δυνάμεις που έχουν, προσφέρουν ακόμα στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους οχι μόνο την λιγοστή σύνταξή τους ( αν υπάρχει ),  αλλά αγάπη και υπομονή όπως έμαθαν στα δικά τους χρόνια.
'' Τι να κάνω παιδάκι μου, '' σύνταξη δεν έχω και έχω προβλήματα υγείας . Ευτυχώς η εκκλησία μας δίνει τρόφιμα όποτε έχει.Τα παιδιά μου μες τα δικά τους προβλήματα , προσπαθούν να μου πληρώσουν το ηλεκτρικό και το νερό." Και κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε κλαίει και θέλει να μας φιλήσει τα χέρια." Να είστε καλά παιδιά μου, να σας έχει ο θεός καλά". Η καλύτερη ευχή !!!!!
Και οι ιστορίες συνεχίζονται και συνεχίζονται......
Όπως σε μια βραδινή μας ¨βόλτα" , μοιράζοντας φαγητό σε άστεγους. Ένας κύριος καινούργιος στον κόσμο των αστέγων, ντρέπονταν να δεχτεί το φαγητό που του προσφέραμε και όταν τελικά δέχτηκε, του το δώσαμε με "άκρα μυστικότητα", ώστε να μην τον δουν οι γύρω του.
Αυτές είναι λοιπόν οι αληθινές ιστορίες που ξεχειλίζουν συναίσθημα.
Υπομονή, αγάπη, αγανάκτηση, πόνος, ψυχική κούραση, κατανόηση, Αξιοπρέπεια.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
Η στο facebook: https://www.facebook.com/groups/13911011903/?ref=bookmarks

                     Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!!!

Εθελοντές στο Κοινωνικό Έργο ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''εγγράφονται άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Όσοι επιθυμείτε να γραφτείτε στο σύλλογό μας και να συμμετάσχετε στις δράσεις μας, οι εγγραφές συνεχίζονται και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 Κος Παρασκευάς Γαρυφάλλου 
======================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου